3 august 2013

Extractul de samburi de struguri depaseste chimioterapia in uciderea celulelor canceroase avansatePacientii cu cancer colorectal pot beneficia de puterea de inhibare a dezvoltarii cancerului a extractului de seminte de struguri. Cercetatorii de la Colorado Cancer Center au constatat ca, cu cat sunt mai agresive celulele canceroase cu atat este mai eficient extractul de struguri in oprirea dezvoltarii lor.

Extractul de seminte de struguri este uimitor deoarece ataca celulele canceroase, dar lasa neatinse celulele sanatoase. Acesta este o alternativa la tratamentele conventionale ale cancerului, care distruge toate celulele in incercarea de a opri raspandirea acestuia.


Extractul de seminte de struguri se face din seminte de struguri si este benefic pentru o serie de afectiuni cardiovasculare, cum ar fi circulatia proasta si colesterolul crescut. Extractul de seminte de struguri este, de asemenea util in tratamentul bolilor legat de diabet, boli de ochi, pierderea vederii datorita imbatranirii si tumori. In prezent se studiaza efectul acestuia in tratamentul leucemiei si a bolii Alzheimer.
Compusii bioactivi din extractul de seminte de struguri tinteste selectiv mai multe tipuri de celule canceroase. Se crede ca extractul distruge celulele canceroase printr-un proces de stres oxidativ.


Sursa: realfarmacy