25 mai 2014

De ce este bine sa bem apa pe stomacul golAcest obicei este popular in Japonia, adica de a bea apa imediat dupa trezire, in fiecare dimineata. Mai mult decat atat, testele stiintifice i-au dovedit valoarea.


Pentru boli vechi si grave, precum bolile moderne, tratamentul cu apa a fost considerat un succes de catre o societate medicala japoneza, ca remediu 100% pentru urmatoarele boli: dureri de cap, dureri ale corpului, sistemul circulator, artrita, batai puternice ale inimii, epilepsie, exces de grasime, astm, bronsita, meningita, rinichi, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, toate bolile de ochi, uter, cancer, tulburari menstruale, boli de nas, gat si urechi.

METODA DE TRATAMENT

1. Imediat ce va treziti dimineata, inainte sa va spalati pe dinti, beti 4 x 160 ml pahare de apa.
2. Spalati-va pe dinti, dar nu mancati si nu beti nimic 45 de minute.
3. Dupa 45 de minute puteti sa mancati si sa beti normal.
4. Dupa micul dejun, pranz si cina, nu mancati si nu beti nimic timp de 2 ore.
5. Cei care sunt batrani sau bolnavi si nu pot bea 4 pahare cu apa la inceput, pot incepe sa bea mai putina apa, crescand treptat cantitatea pana la 4 pahare pe zi.
Urmatoarea lista da numarul de zile de tratament necesar pentru vindecarea/controlul/reducerea principalelor boli:

1. Hipertensiune arteriala (30 de zile)
2. Gastrice (10 zile)
3. Diabet (30 de zile)
4. Constipatie (10 zile)
5. Cancer (180 de zile)
6. Pacientii cu artrita ar trebui sa urmeze tratamentul de mai sus doar 3 zile in prima saptamana, iar incepand cu a doua saptamana - zilnic.

Aceasta metoda de tratament nu are efecte secundare. Cu toate acestea, la inceputul tratamentului este posibil sa urinati mai des. Beti apa ca sa fiti sanatosi si activi. Acest lucru are sens...Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in timpul meselor, nu apa rece. Poate este timpul sa adoptam si noi obiceiul lor! Apa rece solidifica mancarurile grase pe care tocmai le-ati consumat. Acest lucru va incetini digestia. Cel mai bine este sa beti supa fierbinte sau apa calda dupa masa!


Sursa:
http://www.whydontyoutrythis.com/2014/05/drinking-water-on-empty-stomach.html