25 septembrie 2016

Cum sa utilizam extractul din seminte de grapefruit pentru a trata infectiile sinusurilor
Extractul din seminte de grapefruit este un remediu natural, care este deosebit de eficace in ameliorarea congestiei nazale in tratarea infectiei sinusurilor. Presiunea, durerea si congestia nazala sunt efectele secundare comune ale unei infectii a sinusurilor. Acest remediu este adesea cea mai buna optiune pentru tratarea in mod natural a problemelor nazale - indiferent de cauza.

Extractul din seminte de grapefruit este un tratament sigur si natural. Extractul este un antibiotic natural care elimina infectia, cum ar fi bacteriile sau ciupercile. Ca atare este deosebit de eficace impotriva sinuzitei.

Cum se foloseste extractul din seminte de grapefruit pentru a trata infectiile sinusurilor?

Puteti lua extractul in diferite forme: puteti iriga cu el caile nazale, il puteti lua sub forma de capsula sau se bea amestecat cu apa (sau alt lichid). Cel mai eficient mod de a utiliza extractul pentru infectia sinusurilor este de a iriga sinusurile folosind apa sarata amestecata cu cateva picaturi de extract din seminte de grapefruit. Trebuie intotdeauna sa amestecati extractul cu apa deoarece este extrem de concentrat si ar putea arde sau irita sinusurile.

Cum se iriga sinusurile cu extract din seminte de grapefruit:

Se amesteca cateva picaturi de extract cu 1/4 lingurita de sare intr-un pahar de apa calda (240 ml). Nu utilizati niciodata apa de la robinet pentru irigarea sinusurilor - folositi apa imbuteliata, care a fost distilata sau sterilizata, sau fiarta in prealabil si racita pentru a va asigura ca nu are bacterii. Utilizati amestecul pentru a iriga cavitatile nazale. Acest lucru se realizeaza cel mai bine prin utilizarea unui vas Neti (sfaturi de folosire a vasului Neti). De asemenea, urmariti videoclipul de mai jos pentru a vedea cum se foloseste vasul Neti:

             

Pentru cei care nu stiu ce este un vas Neti, acesta este un vas de ceramica sau din plastic, care a fost folosit de secole in medicina ayurvedica. Se utilizeaza pentru a curata resturile de mucus din cavitatea nazala.

Atunci cand se foloseste extractul din seminte de grapefruit pentru prima data, se incepe doar cu o picatura pentru a vedea modul in care corpul reactioneaza la extract si acest lucru va permite, de asemenea, sa va obisnuiti cu mirosul si gustul extractului care este destul de amar.

Beneficiile extractului din seminte de grapefruit:


  • Este antiviral si antibacterian si nu dauneaza florei intestinale benefice.
  • Este natural si nu contine substante chimice potential daunatoare.
  • Spre deosebire de alte tratamente, acesta nu deshidrateaza organismul.
  • Stabilizeaza pH-ul corpului, avand un efect general pozitiv asupra organismului si ajuta in prevenirea bolilor.
  • Acesta actioneaza ca un antiseptic natural.
  • Este usor de utilizat.
  • Ofera organismului unele substante nutritive suplimentare care ajuta la mentinerea sanatatii.


Sursa: naturalmedicinebox.