8 decembrie 2016

Folositi aceasta pasta din ulei de nuca de cocos si turmeric pentru albirea dintilor in mod natural!
Cei mai multi oameni nu au nici o idee despre efectele nocive ale produselor pentru albirea dintilor din comert, cum ar fi:
  • durerea de dinti
  • dintii devin translucizi 
  • iritarea gingiilor
  • infectiile orale
  • dintii devin fragili
  • dintii se ingalbenesc din nou, mai repede decat inainte.
Este adevarat...cele mai multe produse pentru albirea dintilor vor lucra pe termen scurt, dar rezultatele de multe ori nu dureaza si o utilizare excesiva poate duce la probleme grave.
Vestea buna este ca nu aveti nevoie de aceste produse chimice pentru albirea dintilor! Alternativa se afla in camara noastra - turmericul este un condiment natural, sigur si eficient in albirea dintilor.

Inalbitor pentru dinti cu turmeric

Ingrediente
  • o lingura cu ulei de nuca de cocos
  • 2 capsule cu pulbere de turmeric (aproximativ 1/2-1 lingurita)
  • o picatura de ulei de menta
* De asemenea, puteti face acest amestec doar cu pulbere de turmeric si apa.

Instructiuni

Se uda periuta de dinti si se inmoaie in amestecul de mai sus. Periati-va dintii la fel cum faceti cu pasta de dinti. Se lasa sa stea pasta de turmeric pe dinti timp de 3-5 minute, apoi scuipati si clatiti bine gura.
Continuati acest procedeu zilnic, timp de cateva zile sau chiar o saptamana pana cand obtineti rezultatele dorite.
Alte beneficii ale utilizarii turmericului pentru dinti

Cel mai important lucru despre utilizarea remediilor naturale, realizate din Superalimente (Superfoods) este faptul ca acestea contin aproape intotdeauna beneficii multiple.
Numeroase studii au demonstrat beneficiile turmericului in stomatologie si in igiena orala.

Dureri de dinti si infectii orale

Turmericul contine proprietati antivirale si antibacteriene care pot ajuta la calmarea si ameliorarea infectiilor orale.

Gingii iritate si inrosite

Atunci cand utilizati produse naturale cum ar fi turmericul, va puteti astepta la mai putina iritatie si la o gura mai sanatoasa decat atunci cand utilizati produse chimice de baza. Datorita proprietatilor antifungice, antibacteriene, antiinflamatorii si antivirale ale turmericului, acesta poate ajuta la calmarea inflamatiei si iritatiei in gura.

Decalcifica glanda pineala

Glanda pineala este una dintre cele mai importante parti ale sistemului nervos. Ea se afla chiar in centrul creierului si este responsabila pentru secretia unor hormoni si este, de asemenea, cunoscuta ca centrul de ''trezire spirituala''.
Multe chimicale si substante din lumea noastra moderna s-au dovedit ca deterioreaza glanda pineala.
Din cauza beneficiilor neuroprotectoare ale turmericului si ale proprietatilor sale antiinflamatorii, acesta poate imbunatati si pastra sanatatea glandei pineale atunci cand este utilizat in mod regulat.

Protejeaza creierul de daunele cauzate de fluor

Turmericul nu numai ca ajuta la albirea dintilor, dar poate combate, de asemenea, efectele negative ale fluorului. Fluorura, din pacate, se gaseste oriunde, in apa de baut, antibiotice, pasta de dinti si altele.

Cu toate chimicalele si toxinele la care suntem expusi zilnic, turmericul ar putea deveni foarte bine una dintre cele mai importante plante ale timpului nostru!

               

Sursa: http://fitlife.tv/how-to-whiten-your-teeth-with-turmeric-saturday-strategy/