Disclaimer
Acest site este doar pentru scopuri educationale. Informatiile furnizate aici provin dintr-o varietate de surse si autori. Aceasta informatie nu este destinata pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni o boala.

Informatiile prezentate pe blogul remediisitratamentenaturiste.blogspot.com provin dintr-o varietate de surse si autori, avand un titlu informativ, si nu substituie sfatul medicului sau al altui specialist in terapii naturale. 

Utilizatorii vor folosi informatiile existente pe blog pe propria raspundere. 
Blogul remediisitratamentenaturiste.blogspot.com nu poate fi facut raspunzator de daunele cauzate de folosirea sau nefolosirea de catre utilizator a informatiilor de pe blog.

Blogul remediisitratamentenaturiste.blogspot.com nu garanteaza credibilitatea, acuratetea sau caracterul complet al informatiilor publicate si nu gireaza in nici un fel informatiile preluate de pe alte site-uri.

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Articolele prezentate pe remediisitratamentenaturiste.blogspot.com au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomand sa apelati la personalul medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.